51640194_614173645662936_3993002134126723072_njpg

Mijn naam is Natascha Gielkens-Allen en heb al van jongs af aan een grote passie voor alles wat met mode te maken heeft.

Na jaren een Kapsalon gehad te hebben ben ik wegens rugklachten de administratie ingegaan maar ondanks dat ik het ontzettend leuk werk vond bleef het kriebelen en dus ben ik bij mijn werk als boekhouder beauty party's gaan geven en op lady's nights gaan staan met make-up en Huid-en gezichtsverzorging. Hierbij ben ik na verloop van tijd ook een aantal tassen gaan verkopen en uiteindelijk werden dit tassen party's. Omdat ik op een gegeven moment te veel tassen moest meeslepen kwam het idee om dan toch maar een eigen winkel te openen. 

Per 9 mei 2018 heeft Baggiezz dan ook haar deuren geopend in de kern van Elsloo.

Baggiezz is een zaak met tassen, sieraden, bijouterie├źn, woonaccessoires en leuke cadeautjes en hebbedingetjes voor het hele gezin en altijd op zoek naar de laatste trends voor de vrouw, man en kids.

Iedere keer opnieuw zul je mooie nieuwe tassen en leuke hebbedingetjes aantreffen, en niet geheel onbelangrijk, toegankelijk voor iedereen met een kleine en grotere portemonnee.


Baggiezz biedt de mogelijkheid voor de kinderen om een cadeaumand in de winkel neer te zetten en voor de mama's en papa's om een een verlanglijst in de winkel te maken, ideaal voor de feestdagen of verjaardagen.

En uiteraard sta ik ook altijd open voor nieuwe idee├źn ;)